Oriku Events

28-29 Nentori

Festa e 28 Nëntorit në Restorant Orikum është një ngjarje e veçantë dhe e paharrueshme. Ne kemi përgatitur një program të veçantë festiv për të nderuar Dita e Flamurit dhe Pavarësia e Shqipërisë. Ambienti ynë elegant dhe dekoruar në mënyrë festive do të krijojë një atmosferë të ngrohtë dhe mbresëlënëse për të gjithë të ftuarit.

Menyja jonë e veçantë për këtë ngjarje përfshin gatime tradicionale shqiptare, duke përdorur vetëm produkte të freskëta dhe cilësore. Kuzhina jonë kreativisht kombinon shije autentike me një prekje moderne, duke sjellë një përzierje të shkëlqyer të shijesh dhe aromeve.

Stafi ynë i kujdesshëm dhe miqësor do të jetë në dispozicion për të siguruar që çdo detaj të jetë i kujdesshëm dhe i përshtatshëm për festën tuaj. Në përfundim të darkës, mund të ofrojmë shfaqje muzikore të përzgjedhura me kujdes për të rritur atmosferën festive.

Për të bërë rezervime ose për të diskutuar detaje të tjera të organizimit të festës së 28 Nëntorit në Restorant Orikum, ju lutemi të na kontaktoni. Jemi të përkushtuar për të bërë këtë ngjarje të jashtëzakonshme dhe të ndryshme nga të gjitha. Faleminderit që keni zgjedhur Restorant Orikum për të festuar këtë moment të rëndësishëm në historinë tonë kombëtare.