Aventura Kulinarie në Orikum- Shije e kuzhinës bregdetare

Restorant Oriku

Mirë se vini në një udhëtim shijesh dhe aventurash kulinare në Orikum! Një parajsë bregdetare që përvec pamjes mahnitëse që ofron na mundëson dhe produkte me shije të vecanta. Nëse ndodheni në Orikum ose Vlorë, ju ftojmë të vini të provoni restorantin tonë. Aty do të përjetoni një përzjerje magjike shijesh të freskëta dhe autentike. […]