Restorant afër qytetit të Vlorës

Restaurant near Vlora

Restorant Oriku Nëse ndodheni në qytetin e Vlorës ose në zonat përreth, mos hezitoni të vini dhe të provoni këtë restorant. Restoranti ynë, i vendosur në Vlorë përgjatë bregdetit piktoresk të Orikumit, është një perlë kulinare. I cili magjeps ndjenjat me shkrirjen ideale të pamjeve mahnitëse, kuzhinës së shijshme dhe shërbimit miqësor. Ndërtesa jonë, e […]