Shijet e Detit dhe Mikpritja e Ngrohtë-Restoranti Oriku

Restorant Oriku

Restorant Oriku është një oaz i shkëlqyer i shijes dhe bukurisë në zemrën e Orikumit. Çdo hap në këtë vend të mrekullueshëm është një udhëtim në botën e shijes së mirë dhe mikpritjes së ngrohtë. Mirë se vini në një rrugëtim gastronomik, ku kreativiteti i kuzhinierëve tanë shkëlqen në çdo pjatë. Në këtë ambient të […]