28-29 Nentori

Festa e 28 Nëntorit në Restorant Orikum është një ngjarje e veçantë dhe e paharrueshme. Ne kemi përgatitur një program të veçantë festiv për të nderuar Dita e Flamurit dhe Pavarësia e Shqipërisë. Ambienti ynë elegant dhe dekoruar në mënyrë festive do të krijojë një atmosferë të ngrohtë dhe mbresëlënëse për të gjithë të ftuarit. […]