Rezervoni online në Restorant Oriku

Restorant Oriku, ndodhet përgjatë bregdetit të Orikumit. Ky restorant ofron një kuzhinë mjaft të larmishme. Dhe pjesa më interesante e këtij restoranti është pikërisht pajma mahnitëse që ofron. Prej pjesës së jashtme të lokalit mund të dëgjoni përplasjet e dallgëve të detit dhe zhurmën e flladit të lehtë bregdetar. Krijohet një atmosferë e mrekullueshme dhe mjaft relaksuese në të njëjtën kohë. Kështu mund të kaloni një fundjavë të bukur dhe relaksuese përgjatë bregdetit të Orikumit.

Ditët e sotme cdo gjë ka filluar të bëhet më e lehtë, prandaj ne kemi  menduar të sjellim këtë formë të re në restorantin tonë. Kjo ua lehtëson mënyrën e rezervimit, mjafton vetëm një klikim dhe rezervimi u krye.

Kuzhina

Sic është përmendur dhe më lartë, ky restorant ka një kuzhinë vërtet e larmishme. Ushqimi kryesor sigurisht që janë prodhimet e detit, të cilat janë 100% të freskëta. Prodhimet e detit merren direkt nga peshkatarët e zonës për të patur një cilësi sa më të mirë. Aty mund të gjeni gjithashtu dhe një përzierje me kuzhinën italiane. Ofrojmë pasta të ndryshme, pica, supra dhe antipasta ose sallatra. Pra ka një shumllojshmëri dhe mundësi të madhe zgjedhjeje.
Gjithashtu këtu ju mund të konsumoni edhe mengjesin, të shoqëruar nga një pamje e mrekullueshme. Ne ofrojmë disa lloje mengjesesh, juve ju mbetet vetëm të zgjidhni.

Për t’jua bër edhe më të lehtë. Tani prenotiomi i tavonilës tuaj mund të bëhet online. Vetëm me një klikim rezervimi kryhet menjëherë.
Gjithashtu në web-sajt mund të gjeni dhe menunë, në të cilën ndodhen pjatat që ne ofrojmë. Ju mund të zgjidhni edhe ushqimet që deshironi të porosisni në rezervimin që keni bërë. Mund të shtoni ose hiqni produkte specifike nga pjatat standarte te restorantit, duke i shkruar në hapsirën e dhenë për këtë shërbim. Dhe porosia dergohet direkt në restorant. Pjatat përgatiten dhe në momentin që ju arrijni në restorant tavolina juaj është gati.

Këtu mund të gjeni menun dhe të dërgoni porosinë menjëherë

https://oriku.al/menu/

vendndodhja

https://maps/place/Oriku/