Rezervoni online në Restorant Oriku

Oriku Restaurant

Restorant Oriku, ndodhet përgjatë bregdetit të Orikumit. Ky restorant ofron një kuzhinë mjaft të larmishme. Dhe pjesa më interesante e këtij restoranti është pikërisht pajma mahnitëse që ofron. Prej pjesës së jashtme të lokalit mund të dëgjoni përplasjet e dallgëve të detit dhe zhurmën e flladit të lehtë bregdetar. Krijohet një atmosferë e mrekullueshme dhe […]