Shije italiane në bregdetin e Orikut: Restorant Oriku

Restorant Oriku

Në bregdetin e Orikumit, në Vlorë, gjeni një oaz gastronomik që përshkruhet si një udhëtim shijeje dhe bukurie në të njëjtën kohë- Restorant Oriku. Specializuar në kuzhinën italiane autentike, ky restorant ofron një eksperiencë unike për zemrën dhe shijet tuaja. E vendosur në një ambient modern, që harmonizohet bukur me pamjen e detit Adriatik dhe […]