Shijoni ushqimet e ndryshme te Restorant Oriku

Oriku Restaurant

Restorant Oriku Ndodhet në Orikum,Vlorë, është një destinacion i mrekullueshëm për të shijuar ushqimin e shkëlqyer dhe pamjen mahnitëse të detit. Vendodhja e tij e shkëlqyer në bregdetin e bukur të Orikumit i jep një atmosferë akoma më të vecantë. Dhe gjithashtu ben të mundur që si një vend turistik që është, të tërheqë turist […]